NONSTOP  0770 874 438 SAU 0314243376

 

Amenajari-zugraveli-interioare, executam o gama larga de servicii, decopertari pereti, gleturi de egalizare si finisaj, montaje rigips diferite forme si modele, zugraveli interioare simple si decorative, montaj faianta, montaj gresie, montaj parchet laminat, montaj obiecte sanitare, instalatii electrice, instalatii sanitare, izolatii termice interioare (camere, balcoane, mansarde), diferite lucrari de vopsitorie.

Calitatea executiei lucrarilor porneste de la cea a materialelor folosite si se opreste la cea a produsului finit obtinut.

amenajari interioare-decopertari pereti

decopertari pereti

Pentru obtinerea unei calitati ridicate a unei lucrari de gletuire,zugravire,montaj faianta etc.decopertarea peretilor este foarte necesara.

amenajari interioare-gleturi

gleturi de egalizare si finisaj

Gletuirea peretilor se executa dupa ce peretii au fost decopertati si amorsati.Gleturile de egalizare(grosiere) se aplica pana cind suprafata peretelui devine perfect plana, apoi se aplica gletul de finisaj pentru obtinerea unei suprafete fine.

amenajari interioare-montaj rigips

montaj rigips

Executam lucrari de montaj rigips, placare pereti rigips, montaj pereti despartitori rigips, tavane rigips, forme rigips, modele rigips, mobilier rigips interior, scafe, arcade rotunde si semirotunde.

amenajari interioare-zugraveli

zugraveli interioare

Calitatea unei astfel de lucrare se obtine doar daca s-au respectat etapele de decopertare amorsare si gletuire a peretilor.

amenajari interioare-montaj faianta

montaj faianta

Montajul faiantei se face doar dupa ce peretii au fost decopertati,reparati si amorsati. Montajul faiantei se face de jos in sus.

amenajari interioare-montaj gresie

montaj gresie

Montajul gresiei se face doar dupa ce s-au finalizat lucrarile de instalatii electrice sau instalatii termice care au fost trase prin podea. Daca este necesar, se poate turna o sapa de egalizare pentru obtinerea unei suprafete drepte.

amenajari interioare-montaj parchet laminat

montaj parchet laminat

Montajul parchetului se realizeaza dupa ce lucrarile de amenajari in locuinta au luat sfarsit.Este indicat a se turna sapa autonivelanta pentru obtinerea unei suprafete drepte necesara montajului.

amenajari interioare-obiecte sanitare

montaj obiecte sanitare

Montajul obiectelor sanitare se executa dupa ce s-au finalizat lucrarile de instalatii sanitare (tevi,conducte scurgeri) si montaj faianta-gresie.

amenajari interioare-instalatii electrice

instalatii electrice

Circuitele sint protejate in tuburi PVC montate ingropat sau aparent.Materialele care se folosesc in instalatii electrice trebuie sa fie de calitate.

amenajari interioare-instalatii sanitare

instalatii sanitare

Executia instalatiilor sanitare se executa cu teava si accesorii PPR datorita fiabilitatii si a costului redus al materialelor.Realizarea corecta cu materiale de buna calitate contribuie la confortul pe care il dorim cu totii in propria casa.

amenajari interioare-izolatii termice

izolatii termice interioare

Izolatia termica interioara asigura confortul optim in interior,veri racoroase si ierni calduroase, nivel scazut de zgomot,prin folosirea produselor izolatoare performante.

amenajari interioare-vopsitorie

vopsitorie

Pentru obtinerea calitatii in lucrarile de vopsitorie este indicat a se repara, finisa si degresa suprafetele ce vor urma a fi vopsite.