NONSTOP – 0770 874 438 SAU 0314243376

Instalatii Termice: Centrale, Calorifere, Contoare, Boilere

 

Firma noastra va ajuta in demararea proiectului dumneavoastra pentru instalatii termice inca de la inceput prin oferirea de consultanta. Inginerii nostri in instalatii va stau alaturi pentru a lua cele mai bune decizii in achizitia de echipamente necesare proiectului dumneavoastra. Echipele de instalatori vor executa cu profesionalism lucrarile pentru ca ambientul climatic din imobilul dumneavoastra sa fie intotdeauna placut.

Gama noastra de instalatii termice cuprinde:

Centrale Termice

  • consilere alegere, montare
  • interventii, service si mentenanta

 

Calorifere

calorifere-300x200

  • montaj, spalare, desfundare si intretinere calorifere de fonta, aluminiu sau otel

 

Contoare Termice

contoare-termice-300x200

  • contoare marcile Zenner, Techem sau BMeter cu citire la distanta

 

Boilere

boilere-300x200

  • montaj, remediere defectiuni, mentenanta boilere

 

Incalzire in pardoseala

incalzire-pardoseala-300x200

  • executie la cheie a proiectelor pentru incalzire in pardoseala

Ce materiale folosim pentru lucrarile de Instalatii Termice?

Prin experienta acumulata in decursul celor 8 ani in executia lucrarilor de instalatii termice, va recomandam ca materialele folosite sa fie achizitionate de la furnizori de renume in acest domeniu precum: Romstal, Arabesque, Blacksea, acestia fiind si furnizorii nostri. Pentru montarea de centrale termice va recomandam teava si piesele de cupru iar pentru incalzirea in pardoseala teava si piesele de pex.

Fiecare lucrare este unica in felul ei de aceea pentru fiecare lucrare se intocmeste un necesar si un deviz personalizat. Materialele pe care noi le folosim la executarea lucrarilor de instalatii termice sunt teava de cupru, pex, PPr, rehau, etc.

Procesul de executie pentru Instalatii Termice

Primul pas este sa vedem lucrarea. Impreuna cu un reprezentant al nostru se face o vizionare a cladirii unde se vor executa lucrarile de instalatii termice si hotaram in linii mari cum ar trebui executate lucrarile.

Dupa aceasta discutie se studiaza proiectul si lista de cantitati, intocmindu-se un deviz – oferta. Din acest moment echipele de instalatori pot incepe lucrarea. Pe tot parcursul lucrarii va vom tine la curent cu evolutia lucrarii transmitandu-va saptamanal situatii concrete cu materialele si punerea lor in opera.

CONTATI PE EXPERIENTA NOASTRA!