Instalatii Sanitare

NONSTOP – 0770 874 438 SAU 0314243376

Nevoile fiecarui client sunt importante pentru noi. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, prin produsele procurate de la furnizori cu renume in acest domeniu si prin executarea acestora cu instalatori calificati, profesionisti si cu simt al raspunderii.

instalatii-sanitare

 

Instalatii Sanitare pentru Asociatii

Ofertele de instalatii sanitare sunt prelucrate de ingineri in instalatii iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu vasta experienta in domeniu. Nu trebuie decat sa apelati la NUMAR TELEFON si lucrarea este ca si executata!

Instalatii Sanitare pentru Persoane Fizice

In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent aveti nevoie cu siguranta nevoie de o firma care sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.

Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor aferente lucrarilor de instalatii sanitare si va pnem la dispozitie instalatori calificati pentru realizarea acestora. Garantia oferita manoperei este de 24 de luni, societatea noastra fiind asigurata in cazul producerii de evenimente neplacute produse in perioada de garantie.

Instalatii Sanitare pentru Firme

Daca profilul firmei dumneavoastra nu este cel de instalatii sanitare atunci ar fi bine sa apelati la un specialist in acest domeniu pentu problemele aparute. Echipele noastre de instalatori sunt pregatiti sa intervina in orice moment, in maxim 2 ore din momentul solicitarii, pentru a remedia problema.

Acordam abonamente si contracte de mentenanta pentru instalatii sanitare, foarte avantajoase pentru firme. Putem executa toate tipurile de instalatii sanitare, termice, ventilatie si de climatizare.

Lucrarile de Instalatii Sanitare le executam pe toata raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov!